a

Verschil in Leads werven in 2023 in vergelijking met 2013

Terug in 2013 leek het aantrekken van nieuwe klanten soms een kwestie van geluk, toch? Je wachtte tot Jan z’n vrienden meebracht voor een training, je deelde gratis proeflessen uit alsof ze snoep waren, en je schudde handen op elk lokaal evenement dat je maar kon vinden. Maar we leven niet meer in 2013, en het is tijd om die tactieken te updaten.

Laten we eens kijken welke innovatieve strategieën die jij in 2023 kunt implementeren om meer leads te werven voor jouw bedijf:

  • Social Media Engagement: Bouw een online community uit. Maak je sociale media-accounts interactief met uitdagingen, fitness tips, en live Q&A sessies. Je klanten willen meer dan alleen scrollen, ze willen betrokken zijn!
  • Blogs & SEO: Begin een blog op jouw website over fitness, voeding en welzijn. Niet alleen toon je hiermee je expertise, maar je zult ook profiteren van betere SEO (Search Engine Optimization) resultaten.
  • E-mail Nieuwsbrieven: Start met een regelmatige nieuwsbrief waarin je succesverhalen deelt, tips en trucs geeft, en nieuwe diensten of producten introduceert. Maak het persoonlijk – je klanten willen horen van de mens achter de sportschool.
  • Webinars & Virtuele Workouts: We leven in een wereld waarin online aanwezigheid essentieel is. Bied webinars aan over relevante onderwerpen en overweeg om virtuele workouts of lessen te organiseren. Zo breid je je bereik uit naar klanten die misschien niet in staat zijn om fysiek naar de sportschool te komen.

Zie je het? De wereld van fitnessmarketing evolueert en jij kunt vooroplopen in deze transformatie. Laat 2013 achter je en omarm 2023 met frisse, innovatieve ideeën. Je bent meer dan een personal trainer of sportschoolhouder; je bent een voorbeeld in de fitnessindustrie.

Wil jij meer weten hoe jij kan doorgroeien met jouw bedrijf. Plan dan nu een vrijblijvend 1 op 1 gesprek voor een (online) kennismaking en we gaan dieper in op jouw specifieke situatie en bekijken hoe we jou kunnen helpen.

Klik hier om deze afspraak te plannen.