To Do Trello

Vergeet nooit meer je To Do’s als Personal Trainer

Als personal trainer heb je een hoop ballen in de lucht te houden: van het plannen van sessies met klanten en het bijhouden van hun voortgang, tot het beheren van je eigen bedrijfsadministratie. Met zoveel taken kan het een uitdaging zijn om georganiseerd te blijven en niets te vergeten. Gelukkig is er Trello, een handige tool die je kan helpen om je taken op orde te houden. In deze blog duiken we in de wereld van Trello en hoe je het als personal trainer kunt gebruiken.

Wat is Trello?

Trello is een projectmanagementtool die gebruik maakt van het Kanban-systeem. Dit betekent dat je taken kunt organiseren op borden, lijsten en kaarten. Een bord kan bijvoorbeeld een specifiek project of doel voorstellen, terwijl lijsten verschillende fasen van dat project kunnen weergeven en kaarten de specifieke taken binnen die fasen.

Waarom zou je Trello gebruiken?

Het mooie van Trello is de flexibiliteit en visuele aantrekkingskracht. In één oogopslag kun je zien wat er moet gebeuren, wat er aan de gang is en wat er al is voltooid. Het stelt je in staat om je workflow te visualiseren, wat helpt bij het identificeren van knelpunten en het verbeteren van productiviteit.

Praktische Toepassingen van Trello voor Personal Trainers

Als personal trainer kun je Trello op verschillende manieren gebruiken. Hier zijn een paar voorbeelden:

  1. Klantbeheer: Maak voor elke klant een Trello-bord. Gebruik vervolgens lijsten om verschillende aspecten van hun trainingsschema te organiseren, zoals trainingssessies, voedingsplannen en vooruitgangsrapporten. Je kunt ook kaarten toevoegen met specifieke taken, zoals het bijwerken van een trainingsschema of het inchecken met een klant over hun voedingsdoelen.
  2. Evenementplanning: Organiseer je een speciale workout of een open dag in je sportschool? Gebruik Trello om alle taken die moeten worden voltooid, bij te houden. Je kunt lijsten maken voor verschillende fasen van het evenement, zoals planning, promotie en uitvoering, en kaarten toevoegen voor specifieke taken binnen die fasen.
  3. Bedrijfsadministratie: Trello kan ook nuttig zijn voor het beheren van de zakelijke kant van je werk. Je kunt een bord maken voor bedrijfsadministratie en lijsten voor verschillende verantwoordelijkheden, zoals boekhouding, marketing en onderhoud van apparatuur.

Trello is een krachtige tool die kan helpen om je werk als personal trainer te stroomlijnen. Door taken visueel te organiseren, kun je je concentreren op wat echt belangrijk is: je klanten helpen om hun fitnessdoelen te bereiken. Dus, waar wacht je nog op? Probeer Trello vandaag nog uit en zeg vaarwel tegen vergeten to-do’s.

Note: wij hebben geen samenwerking met Trello en krijgen hier ook niet voor betaald. Wij zijn gewoon zo enthousiast, dat we jou dit ook aanbevelen!