a

Vacature Stagiaire Marketing & Sales

Krijg hands-on ervaring in de toekomst van Marketing & Sales!

 • NBen jij een enthousiaste en ambitieuze student die gefascineerd is door de impact van Artificial Intelligence?
 • NZoek je een uitdagende stageplaats waar je jouw technische vaardigheden kunt inzetten om de wereld van marketing en sales te transformeren?
 • NDan is deze kans bij LIJFSTIJL Coaches de perfecte match voor jou!

  Over ons:

  LIJFSTIJL Coaches is een toonaangevende speler en het grootste kennisnetwerk in de fitness industrie. We zijn constant op zoek naar innovatieve manieren om onze marketing- en salesinspanningen te verbeteren.

  We geloven sterk dat we met het potentieel van kunstmatige intelligentie de manier waarop we klanten aantrekken en laten aansluiten, kunnen optimaliseren.

  Aangezien wij een organisatie zijn die gelooft in de kracht van samenwerken en kennisdeling, delen wij onze succesvolle strategieën met honderden (personal)trainers en coaches in Nederland en België, die duizenden klanten begeleiden bij hun leefstijl doelen.

  Als stagiair binnen ons team krijg je de unieke kans om een groot deel uit te maken van dit traject. Op deze manier kun jij een impact maken op de leefstijl van zowel honderden coaches als duizenden consumenten.

  Wat ga je doen:

  “Optimaliseren van marketing- en sales strategieën van LIJFSTIJL Coaches met behulp van Artificial Intelligence: een vergelijkende analyse van leads en inschrijvings percentages.”

  Er wordt onderzocht hoe AI kan bijdragen aan het identificeren van kwalitatieve leads en het verhogen van het inschrijvings percentage bij LIJFSTIJL Coaches.

  Het onderzoek kan zich richten op AI-gestuurde marketingtechnieken en analyseren welke strategieën en tools het meest effectief zijn. Denk aan chatbots, presentatie dmv avatars, gegevensverzameling, leadopvolging na acties door de leads (zoals openen mails, aanmaken van accounts, etc.)

  Tijdens deze stage zul je niet aan de zijlijn staan – je wordt volledig ondergedompeld in ons marketing- en sales ecosysteem.

  Je taken zullen onder meer omvatten:

  • Onderzoek doen naar de nieuwste AI-trends en -technologieën die relevant zijn voor onze branche.
  • Samenwerken met ons team om AI-gedreven marketing strategieën en -campagnes te ontwerpen en implementeren.
  • Gegevens analyseren om inzichten te genereren die de besluitvorming van ons team ondersteunen.
  • Deelnemen aan het creëren van boeiende content met behulp van AI-tools.
  • Optimaliseren van salesprocessen met behulp van geautomatiseerde AI-oplossingen.

  Wat wij bieden:

  • Een dynamische en inspirerende werkomgeving waar je wordt aangemoedigd om initiatief te nemen en creatieve oplossingen te bedenken.
  • Begeleiding en mentoring door ervaren professionals op het gebied van marketing en sales.
  • De mogelijkheid om daadwerkelijk impact te hebben op zowel het bedrijf als het netwerk aan coaches, en waardevolle ervaring op te doen met echte projecten.

  Wie we zoeken:

  • Een student in Marketing, Sales en/of communicatie of een vergelijkbaar veld met sterke interesse in AI en marketing.
  • Analytisch denkvermogen en nieuwsgierigheid om nieuwe concepten te leren.
  • Goede communicatieve vaardigheden en teamgeest.

  Dit is jouw kans om een verschil te maken en deel te nemen aan de evolutie van marketing en sales met behulp van AI.

  Grijp deze kans en laat ons zien hoe jij ons team kunt versterken met jouw frisse perspectieven en technische vaardigheden!

  Solliciteer nu en stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected]. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen de toekomst vorm te geven!

  *Let op: Deze stageplaats is beschikbaar op ons kantoor te Hoorn.

  #AI #Marketing #Sales #Stageplaats #Toekomst