“Rob: Ik durf wel te zeggen dat de LIJFSTIJL Formule de meest complete begeleidingsfomule is, die voor Personal Trainers beschikbaar is. Zowel zakelijk als klantbegeleidings inhoudelijk.”

Rob Trousselot is deze aflevering van Ondernemen op Sneakers te gast, om te vertellen over “Het business coach traject” voor jou als Personal Trainer.

Oude rot in het vak

Hij is een veelzijdig ondernemer en ruim 20 jaar actief in de Fitness branche. Zijn trademark: oplossingsgericht, daarnaast is zijn kennis is groot en gaat way back!

Naast zijn eigen Fitness en PT studio’s is hij oprichter en mede-eigenaar van LIJFSTIJL Coaches, een kennisnetwerk dat op zakelijk en inhoudelijk gebied nagenoeg alles faciliteert voor startende, maar zeker ook reeds ervaren Health Professionals.

Bewezen concepten die regelmatig met succes toegepast worden door ruim 500 Personal Trainer/Coaches binnen 125 PT studio’s in Nederland en België.

Zijn slogan: “Waarom moeilijk doen, als het samen kan” zou jou alleen al in beweging moeten krijgen om te luisteren wat zijn concepten voor jou als personal trainer/coach kan betekenen.

Werkzaam voor LIJFSTIJL Coaches

Sinds begin dit jaar ben ik, Naomi Rinsampessy, werkzaam voor LIJFSTIJLCoaches en ben ik verantwoordelijk voor de sales.

Het is supergaaf om met een team samen te werken waar ik de personen al behoorlijk wat jaren (15+) ken. Daarnaast heb ik elke stap vanaf de start van het LIJFSTIJL Coach netwerk van dichtbij mogen volgen.

Dagelijks kijk ik ernaar uit om op deze manier veel Personal Trainers/Coaches te ondersteunen bij hun ondernemersreis.

Waar we met Ondernemen op Sneakers, personal trainers op een laagdrempelige manier met elkaar verbinden en kunnen sparren op ons besloten platform, gaat LIJFSTIJL tot in detail aan de slag met hun ondernemersreis en de ontwikkeling hun bedrijf.

Kortom, ik spreek een hele hoop Personal Trainers om te vragen waar ze tegenaan lopen en wat hun ambities zijn.

Tijdens het gesprek kijken we ook of er van beide kanten een zakelijke match zou kunnen zijn en leg ik uit wat de LIJFSTIJL Coach formule voor ze kan betekenen.

Als jij net start als personal trainer, vaak vanuit passie voor de sport, maar zonder ondernemers achtergrond, dan zijn er best veel dingen die je moet uitzoeken:

  • waar haal je informatie vandaan?
  • welke dingen moet je allemaal geregeld hebben als je op een zakelijke manier start als personal trainer?
  • wat moet eerst geregeld zijn, wat kan later geregeld worden?

en zo zijn er tig onderwerpen die erbij komen kijken als je voor jezelf begint als ZZP’er.

Er zijn ook Personal Trainers die al meerdere jaren werkzaam zijn als trainer, maar die toe zijn aan een van de onderstaande stappen:

  • een eigen locatie openen
  • het team uitbreiden en met trainers gaan samenwerken
  • meer processen automatiseren en/of professionaliseren

Het komt ook regelmatig voor dat de onderneming van de ervaren Personal Trainers zo snel is gegroeid, dat het overzicht en de structuur een beetje zoek is.

Zowel voor alle zakelijke rompslomp, als het optimaler trainen en coachen van klanten is het Business Jaarprogramma de oplossing.

Er is een praktijkgericht coach traject opgezet, dat jou als ondernemer en trainer/coach door alle bedrijfsonderdelen begeleidt.

Het maakt niet uit waar jij je bevind in jouw ondernemersreis.

Wanneer je al een tijd werkzaam bent, zal het op veel momenten jouw ogen openen en kun je jouw bedrijf meer structuur geven, overzicht creëeren en processen optimaliseren.

Aan de andere kant is het ideaal wanneer je net begint. Dan hoef je niks aan te passen en start je vanaf “nul” en zet je jouw business meteen op zodat het kan slagen.

Kortom, we weten eigenlijk bijna zeker dat er weinig personal trainers al deze zakelijke facetten behandeld hebben, laat staan geoptimaliseerd zijn en benut worden.

Luister deze aflevering om te ontdekken of jij alles al goed geregeld hebt.

Of dat er onderwerpen zijn, waar jij ondersteuning bij kunt gebruiken. Want zeg nou eerlijk, waarom zou je moeilijk doen, als het samen kan?

#82 Het business coach traject voor jou als personal trainer, Rob Trousselot – Ondernemen op Sneakers | Podcast on Spotify

Wil je een kijkje nemen in onze formule?

Maak een gratis account aan door jouw gegevens hieronder in te vullen.