a

EVEN VOORSTELLEN: REMI BROUNS

NIEUWE LIJFSTIJL BUSINESS COACH

Life is about planting a tree for its shade in which I will never sit.

Misschien moet je deze quote nog een keer lezen om hem te begrijpen, maar hij omschrijft voor een deel wie ik ben en waarom ik me samen met LIJFSTIJL Coaches ga inzetten om jou als ondernemer succesvol te maken. 

Mijn naam is Remi Brouns en ik ben bijna 20 jaar ondernemer in de sportsector. In deze 20 jaar heb ik veel fouten gemaakt, ben ik lui geweest, heb ik successen behaald en heb ik heel veel ondernemerslessen geleerd door situaties mee te maken.

Deze lessen wil ik graag delen met de ondernemers, die ook een gezonder Nederland willen maken. Die een impact willen maken op de levensstijl van de mensen in hun omgeving.

Want waarom zou je een squat zelf moeten uitvinden als deze al veelvuldig is getest en geperfectioneerd.

Net zoals jij klanten coacht gezonder te worden en je kennis en commitment biedt, ga ik datzelfde voordeel bieden voor jou als ondernemer.

Met Sportverloning en Sportjob is mijn doel om bestaanszekerheid te bouwen in de sportsector voor de werkende. Als business coach ga ik ondernemers inspireren om het beste uit hun carrière en bedrijf te halen.  

Ik kijk er naar uit om ook jou met mijn ervaring, gecombineerd met inhoud van de LIJFSTIJL Formule, te coachen en te zorgen voor nog meer succes in jouw onderneming. Mijn kennis deel ik graag, zodat jij sneller je ondernemersdromen kan realiseren. 

Vanaf september 2023 begeleid ik de nieuw aangesloten LIJFSTIJL Coaches.

Wil je ook stoppen met alles alleen doen en profiteren van mijn ervaring en kennis, >>> plan dan via deze link een vrijblijvend kennismakingsgesprek <<< in LIJFSTIJL Coaches voor de mogelijkheden

Namens het LIJFSTIJL Coaches team, welkom Remi!